Soldatul Moldovan: Fostul mare atacant al naţionalei e gata de război! „Pentru ţara mea, fără regret!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Moldovan

În contextul războiului din Ucraina, unii români s-au grăbit să-şi facă paşapoarte pentru a părăsi ţara, în cazul în care conflictul ar degenra. Viorel Moldovan (49 de ani) are însă alte planuri.

Agresiunea militară a Rusiei în Ucraina a depăşit pragul de 40 de zile şi, între timp, previziunile alarmiste, despre izbucnirea celui de Al Treilea Război Mondial, au mai dispărut. Şi, probabil, s-au micşorat şi cozile de la paşapoarte, cu oameni care aveau bagajele pregătite pentru a fugi din ţară.

Şi, totuşi, nu toţi românii au avut o astfel de abordare. Într-un interviu acordat în cadrul emisiunii „Ora Exactă în Sport“, la postul Pro Arena, fostul internaţional, Viorel Moldovan, a comentat situaţia din Ucraina. Şi a insistat că, dacă lucrurile ar scăpa de sub control, iar România ar fi în pericol, va lupta pentru ţară, de această dată, pe front, aşa cum, în trecut, s-a luptat pe terenul de fotbal. Sport.ro a redat declaraţiile fostului atacant, cu 70 de selecţii şi 25 de goluri sub tricolor.

Ce a spus Viorel Moldovan?

*Mâine aş pleca (n.r. - la război). N-aş pleca pentru politicieni sau pentru alţii. Pentru ţara mea, aş pleca mâine. Fără regret. Sper să nu fie cazul. Am şi eu o vârstă, dar nu m-aş da în lături de la nimic. Altceva nu m-ar interesa. M-aş duce pentru ţară şi pentru neamul meu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite