Simona Halep - Serena Williams. Prima reacţie a liderului american, după retragerea din semifinalele Indian Wells

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Serena Williams FOTO Mark J. Terrill/AP
Serena Williams FOTO Mark J. Terrill/AP

Serena Williams (1 WTA) a anunţat că se va retrage de la Indian Wells cu puţin timp înainte de semifinala cu Simona Halep (3 WTA), care ar fi trebuit să se dispute în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Cine este Jelena Jankovici, adversara Simonei Halep în finala Indian Wells

La scurtă vreme, liderul american şi-a comentat decizia: „În urmă cu patru luni am început o călătorie pentru a juca din nou la Indian Wells şi a fost incredibil. Niciodată nu visam că puteam s-o fac. Dar nu aş fi putut să fac asta fără fanii mei. Chiar dacă s-a terminat mai rapid din cauza unei accidentări, trebuie să spun că abia aştept să încerc din nou la anul. Vă mulţumesc tuturor. Vă iubesc atât de multˇ.

În această situaţie, Simona Halep se va duela cu jucătoarea sârbă Jelena Jankovici(21 WTA), care a trecut de jucătoarea germană Sabine Lisicki (30 WTA). Calificarea în finală este recompensată la Indian Wells cu un premiu de 439.420 de dolari şi 650 de puncte WTA, câştigătoarea trofeului urmând să primească 900.400 de dolari şi 1.000 de puncte WTA. La ediţia precedentă a turneului californian, constănţeanca a fost eliminată în penultimul act.

Simona Halep - Serena Williams. Românca, direct în finala de la Indian Wells, după ce liderul american s-a retras

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite