Serena Williams, ridicată în slăvi de presa mondială: „A distrus-o pe Halep“

Serena Williams, ridicată în slăvi de presa mondială: „A distrus-o pe Halep“

Americanca de 39 de ani a făcut, chiar după spusele ei, cel mai bun meci la această ediţie de la Australian Open, iar analiştii din mass-media au fost impresionaţi de calitatea jocului prestat de fostul lider WTA.

Ştiri pe aceeaşi temă

Simona Halep (2 WTA) se poate consola cu faptul că a fost învinsă, în sferturile de la Australian Open, nu doar de o jucătoare mult mai titrată, ci şi de una care chiar e în mare formă şi a jucat mai bine decât ea.

De altfel, presa internaţională a subliniat exact acest lucru, în cronicile de după celui mai aşteptat duel din sferturi, pe tabloul feminin.

Ce a scris presa mondială?

*Marca: Williams câştigă o luptă dură cu Halep şi merge în a noua sa finală la Australian Open. Meciul a arătat o Serena în mare formă, care s-a mişcat cu agilitate pe toată suprafaţa terenului. A jucat un tenis ofensiv, care a distrus-o pe Halep în multe momente.

*CNN: Serena, în vârstă de 39 de ani, pare să-şi fi recuperat viteza de altădată. Ca rezultat, Halep nu a putut să-i facă faţă. Chiar dacă Simona, dublă câştigătoare de Grand Slam, şi-a arătat spiritul de campioană în al doilea set, Williams nu a clipit niciodată.

*Tennis World: Serena Williams a depăşit-o pe Simona Halep pentru a ajunge în semifinale, la Australian Open. Williams a câştigat într-o oră şi 21 de minute şi a ajuns în semifinalele unui turneu major pentru a 40-a oară în carieră. Halep a fost cap de serie, dar Williams a jucat ca o campioană care şi-a recăpătat încrederea după o pauză lungă.

*Site-ul Yahoo! Australia: Dominantă! Brutala victorie a Serenei Williams. A pedepsit-o pe Halep, în special, pe al doilea serviciu al ei.

*Daily Mail: Serena Williams dă timpul înapoi şi obţine o victorie superbă în faţa Simonei Halep. Serena pare pregătită să egaleze recordul lui Margaret Court. Părând mai pregătită fizic ca oricând de la revenirea pe teren, Serena a avut nevoie de doar 82 de minute pentru a obţine victoria. Ea a arătat o mobilitate incredibilă împotriva uneia dintre jucătoarele cu cea mai bună deplasare din circuit.

*Punto de Break: Prestaţie uriaşă din partea Serenei, care a „împachetat-o” pe Halep şi a ajuns în semifinale. Un meci mare scris cu majuscule, în sferturile de finală între Serena Williams şi Simona Halep. Americanca a strâns din dinţi şi şi-a luat revanşa după înfrângerea suferită în finala de la Wimbledon 2019. Serena a fost foarte serioasă şi concentrată, având în vedere că ştia ce poate produce consistenţa lui Halep.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările