Ronaldo, gest de neînţeles: Ce a făcut portughezul în seara în care Messi l-a depăşit la „Baloane de Aur“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Starul portughez a arătat, încă o dată, că deşi e un fotbalist fenomenal, printre cei mai buni din istorie, din păcate, nu ştie să piardă cu demnitate şi eleganţă.

Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi şi-au făcut un obieci extrem de urât! În ultimii ani, când unul dintre ei urma să primească o distincţie, celălalt a lipsit de la eveniment.

În acest an, cum Messi a câştigat atât trofeul acordat de FIFA celui mai bun fotbalist din 2019, cât şi Balonul de Aur în ancheta „France Football“, i-a venit rândul lui Ronaldo să stea departe de cele două evenimente. Iar la Gala FIFA, gestul său a fost atât de urât, încât organizatorii acţuinii nici măcar nu i-au pomenit numele pentru a-l pedepsi!

Luni seară, Ronaldo măcar a avut o scuză, cât de cât plauzibilă, pentru că a lipsit de la ceremonia acordării Balonului de Aur. El s-a dus la Milano, acolo unde a primit trofeul pentru cel mai bun fotbalist din Serie A în sezonul trecut în ceremonia organizată pentru Gala Fotbalului Italian.

Doar că, inclusiv aici, Ronaldo a avut un comportament bizar! Potrivit Digi Sport, jurnalistul italian, Tancredi Palmeri, a scris pe Twitter despre faptul că, în loc să vină în sala unde s-a ţinut gala, starul lui Juventus a aşteptat în maşina personală şi, când a trebuit să primească trofeul, a venit pe scenă, însoţit de garzile sale de corp!

Cristiano Ronaldo n-a venit (n.r. – la Paris) pentru că n-a putut, nu trebuie să întoarcem pe toate părţile acest subiect. Lionel Messi despre absenţa rivalului său de la ceremonia acordării Balonului de Aur  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite