Ronaldo, gest de neînţeles: Ce a făcut portughezul în seara în care Messi l-a depăşit la „Baloane de Aur“

Ronaldo, gest de neînţeles: Ce a făcut portughezul în seara în care Messi l-a depăşit la „Baloane de Aur“

Starul portughez a arătat, încă o dată, că deşi e un fotbalist fenomenal, printre cei mai buni din istorie, din păcate, nu ştie să piardă cu demnitate şi eleganţă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi şi-au făcut un obieci extrem de urât! În ultimii ani, când unul dintre ei urma să primească o distincţie, celălalt a lipsit de la eveniment.
 
În acest an, cum Messi a câştigat atât trofeul acordat de FIFA celui mai bun fotbalist din 2019, cât şi Balonul de Aur în ancheta „France Football“, i-a venit rândul lui Ronaldo să stea departe de cele două evenimente. Iar la Gala FIFA, gestul său a fost atât de urât, încât organizatorii acţuinii nici măcar nu i-au pomenit numele pentru a-l pedepsi!
 
Luni seară, Ronaldo măcar a avut o scuză, cât de cât plauzibilă, pentru că a lipsit de la ceremonia acordării Balonului de Aur. El s-a dus la Milano, acolo unde a primit trofeul pentru cel mai bun fotbalist din Serie A în sezonul trecut în ceremonia organizată pentru Gala Fotbalului Italian.
 
Doar că, inclusiv aici, Ronaldo a avut un comportament bizar! Potrivit Digi Sport, jurnalistul italian, Tancredi Palmeri, a scris pe Twitter despre faptul că, în loc să vină în sala unde s-a ţinut gala, starul lui Juventus a aşteptat în maşina personală şi, când a trebuit să primească trofeul, a venit pe scenă, însoţit de garzile sale de corp!
Cristiano Ronaldo n-a venit (n.r. – la Paris) pentru că n-a putut, nu trebuie să întoarcem pe toate părţile acest subiect.
Lionel Messi despre absenţa rivalului său de la ceremonia acordării Balonului de Aur
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: