Tricolorii pierd primul meci de verificare din cantonamentul preolimpic. Cum s-a terminat România U23 - Mexic U23

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO digisport.ro
FOTO digisport.ro

România U23 a fost învinsă de reprezentativa similară a Mexicului, scor 0-1, în primul meci din cantonamentul preolimpic, desfăşurat în Spania, la Marbella, anunţă digisport.ro. După o primă repriză fără ocazii de gol, echilibrată, nord-americanii au fost mai periculoşi după revenirea de la cabine şi au lovit bara transversală a lui Aioani, în minutul 48.

Jocul a continuat în aceeaşi notă din primul act, până cu un sfert de oră înainte de final.

Mexicanul Angulo a şutat puternic din interiorul careului la colţul lung, lăsându-l fără şanse pe goalkeeper-ul României. "Tricolorii" au încercat timid să revină pe tabelă să revină pe tabelă, însă fără succes. Elevii lui Nicolae Dică au fost nevoiţi să se recunoască învinşi şi aşteaptă al doilea meci amical din Spania, contra Australiei, programat marţi, de la ora 21:00.

Pe lângă România U23, la Marbella se mai află în pregătire: Argentina U23, Arabia Saudită U23, Danemarca U21, Irlanda de Nord U21 şi adversarele noastre din acest stagiu de pregătire: Mexic U23 şi Australia U23.

"Am decis să vin cu echipa în Spania împreună cu Mirel Rădoi, cu conducerea FRF. Vom vedea ce va fi. Cluburile trebuie să înţeleagă că JO este o competiţie importantă, jucătorii vor să meargă, sperăm să ajungem la o înţelegere. Avem conturat un lot mai larg, am avut discuţii cu Mirel, este important să facem alegerile cele mai bune.

Sută la sută cred că vom putea obţine o medalie la Tokyo, nu va fi uşor, Acum avem meciuri de pregătire foarte importante, dar am încredere că putem face o figură frumoasă", a declarat Nicolae Dică, la conferinţa de presă din cantonamentul României U23 de la Marbella.

Faţă de lotul convocat iniţial de Mirel Rădoi pentru cantonamentul preolimpic din Spania, România U23 a pierdut cinci jucători din motive medicale sau personale: Răzvan Sava, Claudiu Petrila, Radu Drăguşin, Andrei Chindriş şi Alex Dobre. De asemenea, FRF a precizat că şi Alexandru Paşcanu a acuzat probleme de sănătate, însă va fi prezent în lot.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite