România, o deziluzie: „E un scor mincinos! Total mincinos“. Reacţie dură după egalul cu Norvegia de la Oslo

România, o deziluzie: „E un scor mincinos! Total mincinos“. Reacţie dură după egalul cu Norvegia de la Oslo

Gicu Grozav

Tricolorii n-au jucat mai nimic, nici cu Suedia, nici cu Norvegia, însă au consolarea că, măcar la Oslo, au salvat un punct. În toamnă însă, la Bucureşti soseşte Spania.

Ştiri pe aceeaşi temă

România îşi menţine speranţele de calificare la Euro 2020, chiar dacă ocupă doar locul 3 în clasament, după Spania şi Suedia.

Există însă o consolare şi anume faptul că, în ciuda unui joc slab, naţionala n-a pierdut la Oslo. Totuşi, scorul nu poate şterge impresia lăsată de încă un meci mult sub aşteptări făcut de tricolori. 

Ce s-a spus după Norvegia - România?

*Helmuth Duckadam (Digi Sport): E un scor mincinos. Total mincinos. De ce n-au jucat Ianis Hagi şi Ţucudean de la început? Scorul putea lua proporţii, dacă nu erau intervenţiile lui Tătăruşanu. Arbitrajul a fost bun pentru noi. Degeaba ne unflăm în pene. Egalul nu e bun, nouă ne trebuiau trei puncte.

*Ilie Dumitrescu (Digi Sport): Au fost ceva deficienţe pe faza defensivă. Trebuie să remarcăm inspiraţia cu care a mutat Cosmin Contra. Ianis Hagi intră foarte bine, a adus un plus, a verticalizat, a scos adversari din joc. Şi Maxim a intrat bine. Ţucudean a greşit la finalizare. Trebuie să-l emarcăm pe Keşeru. E un rezultat mare.

Grupa F
 
Vineri
 
Norvegia - România 2-2
 
Suedia - Malta 3-0
 
Insulele Feroe - Spania 1-4
 
Clasament
1. Spania 9 puncte
2. Suedia 7p
3. România 4p
4. Malta 3p
5. Norvegia 2p
6. Insuelel Feroe 0p
 
*Primele două clasate ajung la Euro 2020
 
Următoarea etapă (10 iunie):
 
Spania - Suedia 21.45
Malta - România 21.45 (Pro TV)
Insulele Feroe - Norvegia 21.45


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările