Rapid, în delir: Noul stadion de cinci stele se inaugurează diseară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
rapid cfr cluj

După lungi aşteptări, după o întârziere de doi ani, noul stadion de sub Podul Grant este gata să primească suporterii „alb-vişinii”.

Ar fi trebuit să fie gata pentru Euro 2020, dar pandemia cauzată de virusul SARS-CoV-2 a salvat autorităţile române de la ruşine, turneul final fiind amânat.

Începută în februarie 2019, reconstrucţia arenei de 14.050 de locuri a înghiţit 38 de milioane de euro, fiind gata acum să redevină casa Rapidului.

Inaugurarea noului stadion va fi o sărbătoare pentru suporterii giuleşteni, pe lângă meciul amical cu Poli Timişoara, programat sâmbătă de la 20.30, fanii rapidişti având parte de mai multe concerte (Subcarpaţi, Rappa, Amer1knu, Hoynar, Andrei Păunescu), de un show de lasere şi lumini, dar şi de alte două partide, una a „viitorului”, între echipele de copii, U16, de la Rapid şi de la Poli Timişoara, dar şi de o partidă de Old Boys (18.00), care va aduce faţă în faţă foste vedete care au activat în trecut la cele două cluburi, porţile arenei urmând a fi deschise începând cu ora 15.00.

Cel mai mare nume care va veni în noua „casă” a fotbaliştilor din Grant este cel al lui Mircea Lucescu, tehnicianul lui Dinamo Kiev, care va fi şi antrenorul rapidiştilor din echipa de Old Boys, printre jucătorii invitaţi numărându-se Vladimir Bozovici, Marius Măldărăşanu, Bogdan Stelea, Adrian Iencsi, Mugurel Buga, Dănuţ Lupu, Ionuţ Mazilu, Vasile Maftei, Ştefan Nanu, Vali Negru.

Stadion Giuleşti

Start lucrări de modernizare: 26 februarie 2019

Cost: 38 milioane de euro

Capacitate: 14.050 locuri

Locuri parcare: 184

Facilităţi: săli de haltere, box, lupte, sală de forţă şi de recuperare, sală de bowling, sală de sport multifuncţională

Tarife minimale de închiriere: 10.000 de euro pe meci + 200 de euro pe oră nocturna + costul utilităţilor

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite