Râde ciob de oală spartă: Reghecampf n-a mai câştigat de 70 de zile şi e pus la zid, dar ironizează echipa lui Piţurcă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Piţurcă
Victor Piţurcă

Într-o perioadă în care fanii îi cer demisia, iar finanţatorul lui Al-Hilal urmează să-l bage în şedinţă, tehnicianul de 39 de ani a găsit timp pentru a critica jocul unei alte formaţii la care se află un român.

Reghecampf are o situaţie delicată în Arabia Saudită, iar presa locală a notat că Al-Hilal e într-o cădere liberă. Mai mult, suporterii şi şefii formaţiei din Riad dau semne că şi-au pierdut răbdarea cu fostul tehnician al Stelei, motiv pentru care la club se anunţă o şedinţă între prinţ şi antrenor.

Cu toate acestea, „Reghe“ a găsit timp pentru a ironiza Al-Ittihad, echipă pregătită de Victor Piţurcă. Iar asta în condiţiile în care duelul direct din campionat, unul extrem de slab, s-a încheiat 0-0.

Ce a spus?

„Nu-mi place să vorbesc despre Piţurcă. Stilul lui îl ştiţi foarte bine. Echipa lor s-a apărat foarte bine, au stat foarte bine în apărare. De fapt, nici nu aveau altă şansă, diferenţa de valoare e foarte mare. Dacă reuşeam să marcăm, probabil, erau obligaţi să se deschidă mai mult şi aveam mai multe şanse“, a spus Reghecampf la Digi Sport.

Întrebat despre faptul că Piţurcă a refuzat să-i strângă mâna înainte de derby, antrenorul celor de la Al-Hilal a răspuns scurt: „Nu vreau să dau foarte mare importanţă la ce a făcut“.

Reghecampf a reacţionat şi la criticile primite pentru ultimele rezultate. „Şeicii îmi spun acelaşi lucru, vor campionatul, nu e nimic nou. Suntem în grafic. Avem două restanţe şi un meci cu Al-Nassr (n.r. – ocupanta locului 1). Dacă vom câştiga aceste meciuri ne apropiem la un punct de primul loc. Mai sunt multe meciuri, nu putem încă să tragem concluzii“, a declarat fostul tehnician al Stelei.

 

17

puncte are Al-Hilal, fiind pe locul 5 din 14 în prima ligă. Lider e Al-Nassr cu 27 de puncte, însă cu două partide disputate mai mult.  

0

victorii are Piţurcă în cele două partide în care a stat pe banca celor de la Al-Ittihad, bifând o înfrângere şi o remiză. Echipa sa e pe locul 4 cu 22 de puncte. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite