CM 2014. Preşedintele federaţiei uruguayene: „Nu există dovezi pentru a-l sancţiona pe Luis Suárez“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Luis Suarez, jucător selecţionat în echipa naţională a Uruguayului FOTO Reuters
Luis Suarez, jucător selecţionat în echipa naţională a Uruguayului FOTO Reuters

Preşedintele Federaţiei Uruguayene de Fotbal, Wilmar Valdez, este de părere că fotbalistul din ţara pe care o reprezintă, Luis Suárez, nu ar trebui sancţionat, cu toate că l-a muşcat pe adversarul Giorgio Chiellini, la meciul cu Italia (1-0). În urma acelei partide, Uruguay s-a calificat în optimile Campionatului Mondial din Brazilia.

Citeşte toate ştirile de pe adevarul.ro despre CM 2014

„Credem că nu există suficiente dovezi pentru a-l sancţiona pe Luis Suárez. Trebuie să fie clar, iar din imaginile primite de la FIFA nu este foarte clar“, a declarat Wilmar Valdez. Fotbalistul uruguayan a fost protagonistul unei faze disputate, când, la finalul meciului dintre ţara sa natală şi Italia (1-0), l-a muşcat pe adversarul Giorgio Chiellini. 

În acest context, FIFA a deschis o procedură disciplinară împotriva atacantului cu scăpări ciudate, având posibilitatea de a sancţiona peste „capul“ arbitrului de la acea partidă, care a lăsat jocul să continue. Suárez este recidivist în aceste obieciuri, iar suspendarea maximă este de 24 de meciuri sau doi ani.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Adevărul Live: Câte etape de suspendare riscă Luis Suárez pentru atacul „canibalic” asupra lui Giorgio Chiellini?

O muşcătură de Mondiale! „Luis Suarez e instabil emoţional, are nevoie de terapie”

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite