Paula Ungureanu, portarul naţionalei de handbal feminin, suspectată că nu şi-a apărat corect şansele. Ce le-a răspuns ea celor care o bănuiesc de impostură

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Handbalul românesc este foarte aproape să mai piardă o mare echipă. Din cauza problemelor financiare, clubul HCM Baia Mare e aproape de desfiinţare.

Vicecampioana nu se va înscrie în cupele europene şi mai mult ca sigur nu va continua nici în Liga Naţională, după ce majoritatea jucătoarelor vor părăsi echipa. Printre ele se va număra şi portarul echipei naţionale, Paula Ungureanu (36 de ani), care va semna, cel mai probabil, cu deţinătoarea Ligii Campionilor, CSM Bucureşti. Un episod neplăcut care a avut-o în prim-plan s-a petrecut în luna martie, când Ungureanu a fost huiduită de proprii suporteri în debutul meciului cu HCM Roman din Liga Naţională. Reacţia fanilor a venit după ce HCM Baia Mare pierduse anterior în deplasare, cu Corona Braşov, acel rezultat contând decisiv în lupta pentru titlu cu rivala CSM Bucureşti.

“Dat fiind cursul ultimelor evenimente legate de propria-mi persoană în cadrul clubului HCM Baia Mare, îmi rezerv dreptul de a clarifica anumite aspecte care m-au postat într-o lumină negativă, fiindu-mi atribuite nişte acuzaţii care nu mă definesc ca om şi ca sportiv. Am fost acuzată de anumite persoane că nu mi-am jucat corect şansele. Eu, ca sportiv, am încercat întotdeauna să fiu cea mai bună, m-am pus în slujba echipei şi am dat tot ce am avut mai bun, indiferent unde şi cu cine am jucat, mi-am apărat şansele corect. Lucruri ca trădare, furt şi necinste nu mă definesc ca persoană”, a declarat Paula Ungureanu pentru News.ro. Handbalista s-a arătat deranjată mai ales de faptul că nicio persoană din staf-ul administrativ al echipei sau din conducere nu i-a luat apărarea atunci când a fost contestată.

 “Am înţeles că s-a vrut ca toată atenţia negativa să curgă în direcţia mea, pentru ca ei, artizanii acestui eşec, să iasă basma curată. Poate oamenii din Baia Mare vor înţelege, într-un final, că eu am fost dedicată total acestei echipe, am jucat fără să fiu plătita din septembrie 2015, motivaţia a fost datorată lor, fanilor care m-au încurajat, care atunci când îmi strigau numele în tribune, îmi dădeau un impuls să merg mai departe. Dar, când şi ei induşi în eroare de anumiţi speculanţi şi mi-au întors spatele, am simţit că e momentul să spun stop, şi astfel aventura mea la Baia Mare s-a încheiat într-un mod în care nu mi-aş fi imaginat”, mai spune Paula Ungureanu, care a mai a jucat la echipele Remin Deva, Oltchim Râmnicu Vâlcea, Hypo Viena, Dunaferr şi Podravka Koprivnica.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite