Patru echipe de fotbal din Nigeria au fost suspendate după două rezultate ruşinoase: 79-0 şi 67-0!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Federaţia din Nigeria a anunţat că nu va "înghiţi" această ruşine FOTO AFP
Federaţia din Nigeria a anunţat că nu va "înghiţi" această ruşine FOTO AFP

Federaţia Nigeriană de Fotbal a decis, marţi, suspendarea a patru echipe din a doua ligă implicate în ceea ce consideră a fi rezultate "de neconceput" şi "scandaloase" în play-off-ul de luni: 79-0 şi 67-0.

Plateau United Feeders şi Police Machine FC aveau nevoie de victorii la diferenţe mari de scor pentru a evoluat sezonul viitor în prima ligă. Cele două echipe trebuiau să anunţe scorurile la federaţie la finalul jocurilor, iar oficialii formaţiilor au “raportat”: Plateau United Feeders a "zdrobit", scor 79-0, pe Akurba FC, iar Police Machine FC a "demolat" formaţia Babayaro FC, scor 67-0.
Federaţia nu a acceptate aceste rezultate, calificându-le drept "de neconceput" şi acuzând un "spectacol ruşinos fără precedent".
Ademalo Olajire, purtător de cuvânt al federaţiei nigeriene, a afirmat pentru AFP că federaţia e sigură de aranjamente, însă nu se cunosc deocamdată detalii. Există suspiciunea că nici nu puteau fi marcate atâtea goluri, mai ales că la meciul dintre Plateau şi Akurba, scorul era 7-0 la pauză! Asta înseamnă că în repriza a doua s-au marcat 72 de goluri, ceea ce e greu de imaginat.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite