Niculescu, superbă: Monica e a 6-a româncă pe tabloul de la Wimbledon şi va primi o sumă consistentă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Niculescu

Dintre cele şapte românce care au abordat calificările, în al treilea Grand Slam al anului, doar căpitanul României, în vârstă de 33 de ani, a obţinut cele trei victorii necesare pentru a urca pe tabloul principal.

O zi cu de toate pentru tenisul feminin românesc, la Wimbledon. 

Mai întâi, a venit vestea tristă a retragerii Simonei Halep (3 WTA). Apoi, celelalte cinci românce, acceptate direct pe tabloul principal, şi-au aflat adversarele din primul tur. Iar acum, a venit marea victorie a Monicăi Niculescu, în meciul decisiv pentru intrarea în runda inaugurală.

Sportiva de 33 de ani a ajuns la întâlnirea cu Kristie Ahn (SUA, 29 de ani, 118 WTA), după două victorii, în minimum de seturi, cu Ulrikke Eikeri (Norvegia, 247 WTA) şi cu Asia Muhammad (SUA, 187 WTA). Iar astăzi, la capătul unui alt meci solid, Niculescu a urcat pe tabloul principal: 7-5, 6-1 cu Ahn.

Această performanţă i-a adus Monicăi un cec în valoare de 56.000 de euro. În următoarele ore, Niculescu va afla şi numele adversarei sale din turul I.

CITEŞTE ŞI:

Monica Niculescu, meci uriaş, de 87.000 de euro, la Wimbledon: Va întâlni o stea a tenisului

12 prezenţe pe tabloul principal de la Wimbledon sunt trecute în dreptul Monicăi Niculescu. Cel mai bun rezultat: atingerea optimilor, în 2015.  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite