Moruţan, statut schimbat la Istanbul: Imagini superbe după golul fabulos pe care l-a marcat VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Morutan

Acum o săptămână, se vorbea inclusiv despre plecarea mijlocaşului de 22 de ani, în iarnă, sub forma de împrumut, după un început mai puţin reuşit de sezon. Duminică seară, românul a primit o gură de oxigen.

Galatasaray „respiră“ din nou în Superliga turcă, după patru etape cu rezultate dezolante: două remize şi două înfrângeri. 

Această serie nefastă a crescut, în primul rând, criticile la adresa străinilor aduşi pe bani mulţi în vară, printre care românii Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău. Din fericire pentru ei, cei doi au contribuit, duminică seară, la victoria de acasă cu Goztepe, scor 2-1. Vorbim despre o adversară aflată, la rândul ei în criză, cu două eşecuri la rând. 

Pe „Türk Telekom“ din Istanbul, Galata a primit încă o lovitură, atunci când oaspeţii au deschis scorul, în minutul 43. La pauză, a fost 1-0 pentru Goztepe! Abia după reluare, Galatasaray a redresat situaţia, marcând în minutele 49 şi 56. Golul victoriei a fost semnat de Moruţan, după o acţiune individuală splendidă care a fost precedată de o pasă primită de la Cicâldău.

VEZI GOLUL LUI MORUŢAN

După meci, antrenorul Fatih Terim a remarcat evoluţia celor doi români: „Moruţan şi-a revenit după pauză şi a evoluat foarte bine. A şi înscris un gol foarte frumos. La fel şi cu Cicâldău, pentru că şi el a evoluat mai bine după pauză“.

Şi nu doar Terim a fost mulţumit de prestaţia lui Moruţan! Şi fanii Galatei l-au aplaudat în picioare, după schimbare, în minutul 84, după cum se poate vedea în imaginile de mai jos:

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite