Moraes: "Visul meu e să joc la Steaua. Impresarii m-au dus în Bulgaria!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul brazilian Junior Moraes a ţinut să precizeze cum a ajuns la echipa bulgară ŢSKA Sofia şi faptul că el a dorit mereu să joace la Steaua, informează prosport.ro.

Sud-americanul spune că Ioan Becali a fost cel care l-a dus în Bulgaria şi a aranjat ca el să semneze pentru ŢSKA.

"Vreau să spun că eu tot timpul mi-am dorit să joc la Steaua. Niciodată n-am afirmat că eu am ales să plec în Bulgaria, pentru că n-a fost deloc aşa. Alţii au ales pentru mine. Îmi pare rău pentru Gigi Becali, dar dânsul trebuie să înţeleagă că eu am fost băgat la mijloc. Acum cariera mea este în mâinile lui Ioan Becali şi vreau să ia cea mai bună decizie pentru mine. Dânsul învârte totul, dânsul alege ce e mai bine pentru mine, însă vreau ca toată lumea să ştie că visul meu este să joc la Steaua Bucureşti", a spus Moraes, conform sursei citate.

Junior Moraes încă nu are drept de joc la ŢSKA Sofia, întrucât UEFA nu a soluţionat litigiul pe care acesta îl are cu Metalurg Doneţk. Patronul stelist Gigi Becali a declarat că Moraes are semnat cu el un contract în alb şi că patronul clubului ŢSKA Sofia l-a păcălit şi l-a transferat pe bulgar deşi promisese că nu o va face.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite