Momente cumplite pentru Gabi Tamaş înaintea duelului cu CFR: fundaşul Astrei a fost anunţat că tatăl său a murit, dar a insistat să joace

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gabriel Tamaş a trecut prin momente cumplite, luni seară. Înainte de startul partidei cu CFR, fundaşul giurgiuvenilor a aflat că tatăl său, Iosif Tamaş, a murit.

„Gazeta Sporturilor“ notează faptul că tatăl fotbalistului în vârstă de 36 de ani suferea de câţiva ani de o boală gravă la ficat. Săptămâna trecută, Iosif Tamaş, fost şef al Poliţiei din Poiana Braşov, a avut o criză şi a fost transportat la spitalul Fundeni din Bucureşti. Gabi Tamaş a ţinut însă cu tot dinadinsul să fie pe teren la meci, pentru a-şi ajuta echipa, pornind apoi val-vârtej spre capitală după ultimul fluier al arbitrului.

Gabi a aflat în cursul acestei zile, dar el e un bărbat şi a vrut să-şi ajute echipa. El şi-a făcut datoria pentru echipă. Noi suntem alături de el şi îi transmitem condoleanţe“, a declarat la finalul partidei Dani Coman, preşedintele Astrei Giurgiu.

CFR Cluj s-a impus pe teren propriu în faţa Astrei, scor 2-1, păstrând avansul de trei puncte în faţa echipei CS U Craiova la capătul primei etape a play-off-ului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite