Mircea Lucescu i-a citit pe nemţi! Il Luce ştie de ce România poate ajunge în finala Campionatului European

Mircea Lucescu i-a citit pe nemţi! Il Luce ştie de ce România poate ajunge în finala Campionatului European

Mircea Lucescu

Mircea Lucescu a plecat în Italia, pentru a susţine naţionala de tineret a României la semifinala de la Bologna, cu Germania, programată joi, de la ora 19.00.

Ştiri pe aceeaşi temă

El a recunoscut că a luat decizia de a merge la semifinala cu nemţii datorită atmosferei create la meciurile cu Croaţia, Anglia şi Franţa ."Eu sunt pregătit, sper ca jucătorii şi antrenorul să fie pregătiţi. Sunt pregătit pentru că, urmărind meciurile anterioare şi văzând tribunele pline de români şi entuziasmul cu care au susţinut echipa, m-a stimulat şi pe mine să devin un bun suporter la acest meci, care este destul de important. Orice meci este special. Nemţii se laudă sus şi tare că sunt mai buni, mai tari decât noi, dar eu cred că le e frică. Atunci când o echipă îşi creează astfel de motivaţii suplimentare au frică de echipa noastră. Ai noştri trebuie să facă acelaşi joc atent, dezinvolt, cu mare spirit de luptă şi cu siguranţă vor reuşi, eu sunt acolo să îi aplaud" a declarat Mircea Lucescu la plecarea spre Italia, conform telekomsport.ro

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: