Mesaj de adio al lui Horia Tecău după ultimul meci din Cupa Davis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Horia Tecău
Horia Tecău

După ce s-a retras din competiţiile ATP, Horia Tecău a ajuns şi la ultimul meci din Cupa Davis, o victorie. Chiar dacă, alături de Marius Copil, a învins (7-6, 6-4), România nu a putut trece de puternica echipă a Spaniei, care s-a calificat în faza finală a turneului

"Această competiţie mi-a fost dragă de la prima experienţă. La Quito când am intrat prima dată pe teren, a fost un meci dramatic, de cinci seturi, o victorie luptată, a fost ceva emoţionant şi m-am hrănit mult cu acea victorie. 19 ani mai târziu sunt aici, închei cu o victorie şi cu atât mai mult rămâne o competiţie specială pentru mine şi o să iau din asta toate amintirile, meciurile jucate, câştigate, pierdute, coechipierii pe care i-am avut, adversarii... 19 ani de Cupa Davis e ceva, înseamnă mult pentru mine şi mă bucur că am terminat acest capitol în formula asta, cu băieţii lângă mine", a spus Horia Tecău, pentru Eurosport. 

12 echipe au reuşit să se califice în faza finală a Cupei Davis, în afară de Spania, trecând de calificări şi Franţa, Italia sau Germania. Alături de Croaţia, Serbia şi Marea Britanie, şi încă o echipă care s-ar putea să înlocuiască Rusia, suspendată, cele 16 reprezentative vor fi repartizate în patru grupe, cu meciuri între 14 şi 18 septembrie. Primele două clasate vor participa apoi la turneul final (23-27 noiembrie).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite