Meciurile zilei la Euro 2016. Va rupe Cristiano Ronaldo „plasa pescărească”?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo

A cincea zi a Campionatului European din Franţa programează două dueluri inedite pentru un turneu final continental, care se vor disputa pe stadioanele din Bordeaux şi St-Etienne.

De la ora 19.00, la Dolce Sport, se duelează, la Bordeaux, în Grupa F, Austria şi Ungaria, ţările care s-au desprins din fostul Imperiu Austro-Ungar, condus de celebrul Franz Joseph între 1848 şi 1916.

Austria a defilat în grupa preliminară, contra unor adversari precum Rusia, Suedia, Muntenegru, Liechtenstein sau Moldova, în vreme ce Ungaria a trecut de Norvegia în play-off, după ce s-a clasat în spatele Irlandei de Nord şi a României, în preliminarii. Ultima dată cele doua s-au întâlnit în 2006 într-un duel amical câştigat de Ungaria cu 2-1, însă de această dată Austria are prima şansă.

De la ora 22.00, în direct la Pro TV şi Dolce Sport, Portugalia se duelează cu Islanda, la St-Etienne. Islanda, cea mai mică ţară care a ajuns vreodată la Euro, pare să fie avantajată de program. 

Dacă fac o surpriză uriaşă din prima zi, contra Portugaliei, islandezii vor avea nevoie de un singur rezultat pozitiv pentru a merge mai departe. Şi cu un insucces în faţa lusitanilor, partidele cu Austria şi Ungaria pot aduce cele patru puncte necesare, astfel că prezenţa în optimi nu este deloc o misiune imposibilă. Rămâne însă de văzut dacă defensiva Islandei va reuşi să-i reziste lui Cristiano Ronaldo, cel mai bun jucător din lume care participă la acest turneu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite