Marius Copil, înfrângere dramatică la Indian Wells, într-un joc în care a reuşit 25 de aşi şi a salvat şapte mingi de meci

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Copil
Marius Copil

Marius Copil, singurul reprezentant al României, pe tabloul masculin al turneului de la Indian Wells, a părăsit competiţia în primul tur.

Marius Copil, numărul 81 mondial, a fost eliminat în manşa întâi de la Indian Wells de către canadianul Peter Polansky, numărul 134 ATP. Acesta din urmă s-a impus la capătul unui meci de care a durat trei ore şi 15 minute, scor 7-6(3), 6-7(5), 7-6(12).La 5-5 în decisiv, sportivul nostru a avut 3 mingi de break la rând, pentru ca apoi să îşi procure o nouă şansă de a câştiga game-ul pe serviciul adversarului.

Acesta a rezistat, astfel că s-a ajuns la tie-break. Unde Polansky s-a desprins la 6-3, însă Copil a revenit fantastic, salvând trei mingi de meci consecutive. Ulterior, a mai salvat patru mingi de meci, având la rândul său două oportunităţi de a încheia partida. S-a terminat 14-12 pentru canadian, în tie-break, la capătul unui meci care a durat 3 ore şi 15 minute. 

25 de aşi a reuşit Marius Copil în meciul cu Polansky

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite