Maria Şarapova, în mijlocul unui scandal uriaş la Australian Open. „Ruşinos! Mulţi au fost dezgustaţi!“

Maria Şarapova, în mijlocul unui scandal uriaş la Australian Open. „Ruşinos! Mulţi au fost dezgustaţi!“

Maria Şarapova

Maria Şarapova a revenit la Australian Open, după doi ani de absenţă, cauzată de suspendarea primită pentru că s-a dopat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Şarapova  a fost invitată de organizatori să efectueze tragerea la sorţi, alături de Roger Federer, decizie contestată de presă, mai ales după ce s-a întâmplat ulterior. În interviul realizat de un reporter al Channel 7, Maria Şarapova a fost protejată în momentul în care discuţia a curs spre suspendarea pentru dopaj. Jurnalistul a folosit cuvinte cu un cu totul alt sens. S-a vorbit despre "time out", "pauza de 15 luni" sau “perioada în care nu ai jucat”.

"A fost un interviu ruşinos", a tunat dailymail.co.uk. "Interviul a fost universal condamnat de media, mulţi fiind dezgustaţi şi de decizia organizatorilor de a face din Sharapova o prezenţă pe covorul roşu, la tragerea la sorţi", a susţinut o altă publicaţie.

Directorul Australian Open a explicat şi motivul pentru care a luat decizia să o cheme pe Maria Şarapova la festivitatea de deschidere. "Am vrut să avem o fostă campioană şi am fost foarte fericiţi că Şarapova a acceptat invitaţia noastră. Maria merita această şansă", a spus Craig Tiley, directorul primului Grand Slam al anului. Şarapova  a câştigat o singură dată Australian Open, în 2008. la Melbourne se află însă şi Angelique Kerber, câştigătoarea din 2016 a turneului australian, care a fost ignorată de organizatori.

citeste totul despre: