Manea speră în revenirea Ionelei Stanca pentru meciul cu Buducnost

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Handbalista Oana Manea speră în revenirea Ionelei Stanca pentru meciul de duminică cu Buducnost Podgorica şi a declarat că pivotul Oltchimului va fi principalul atu al echipei vâlcene în duelul cu echipa muntenegreană.

"Ionela a trecut prin momente dificile. E greu să nu joci, ştiind că poţi. Oricum, ea are un caracter puternic şi eu simt că va face un meci mare. Are multă ambiţie şi va fi atuul nostru principal", a spus Manea.

Componenta echipei naţionale a mai declarat că va încerca să le înveselească pe colegele sale: "Noi suntem obişnuite să zâmbim, dar zâmbetul ne-a cam dispărut după meciul trecut. Asta este, trebuie să trecem şi prin astfel de momente. De obicei sunt responsabilă cu voia bună, dar niciodată nu îmi pregătesc replicile sau acţiunile, spun şi fac ce îmi vine pe moment. Voi încerca şi de această dată să îmi înveselesc colegele. Oricum, atmosfera este una bună, nu sunt tensiuni în vestiar".

Sportiva a mai spus că sunt optimiste în ceea ce priveşte calificarea Oltchimului în semifinalele Ligii Campionilor. "Noi nu decidem tactica, acest lucru îl face antrenorul. Noi muncim, ne antrenăm şi facem ce ni se spune de pe banca tehnică. Mergem la Podgorica să ne jucăm şansa, să încercăm să obţinem o victorie mare. Suntem optimiste, nu este totul pierdut. Va fi greu dar nu imposibil", a adăugat Manea.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite