Man şi Mihăilă, pas greşit cu Parma! Cum au jucat cei doi români în eşecul cu Genoa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Valentin Mihăilă
Valentin Mihăilă

Parma, cu Man integralist şi Mihăilă în teren din minutul 64, a pierdut cu Genoa, scor 1-2, în Serie A, eşec care îi diminuează mult şansele de salvare de la retrogradare.

După ce au fost providenţiali în victoria obţinută în etapa precedentă, românii Parmei nu şi-au putut ajuta echipa şi vineri seara.

Man, folosit de antrenor tot meciul, şi Mihăilă, trimis în teren din minutul 64, au părut neputincioşi în eşecul de pe teren propriu cu Genoa, Şi asta în condiţiile în care gazdele deschiseseră scorul încă din minutul 16, prin reuşita lui Pelle '16. Oaspeţii au întors rezultatul după pauză, prin dubla lui Scamacca '50 şi '69.

Dennis Man a fost printre cei mai activi fotbalişti al gazdelor. Românul a irosit două mari ocazii de a deschide scorul (minutele 8 şi 10) şi, în ultimele minute ale meciului, a ratat oportunitatea de a aduce un punct echipei sale, lovitura sa de cap, dintr-o poziţie excelentă, fiind exact pe direcţia portarului. Mihăilă a fost ca şi inexistent în cele 26 de minute cât a stat pe teren. 

În urma acestui rezultat, Parma rămâne pe locul 19 în clasament, cu 19 puncte, în timp ce Genoa urcă pe 13, cu 31 de puncte.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite