Primul meci, prima înfrângere: Oltchim a pierdut la limită cu Ferencvaros Budapesta în Liga Campionilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oltchim a fost învinsă pe teren propriu de Ferencvaros, scor 23-22, în primul meci din grupele principale ale Ligii Campionilor. Pentru handbalistele lui Vestergaard urmează alte cinci partide în care nu trebuie să mai facă paşi greşiţi dacă vor calificarea în semifinale.

Începutul de meci a fost ezitant pentru Oltchim, care a fost condusă la o diferenţă de trei goluri de Ferencvaros. Fetele lui Vestergaard au depăşit momentele grele din debutul partidei şi au redus din handicap. La pauză, unguroaicele au intrat cu un avantaj minim la cabine, scor 10-9.

În partea a doua, jocul s-a desfăşurat după acelaşi scenariu. Vâlcencele au fost la fel de timorate ca în prima repriză, ceea ce le-a permis unguroaicelor să se distanţeze din nou. 

Gazdele s-au precipitat deseori în atac, iar Ferencvaros a "muşcat" ori de câte ori a avut ocazia pentru contraatac. În minutul 45, diferenţa de scor a ajuns chiar la şapte goluri şi înfrângerea devenea o certitudine. Impulsionate de pe margine de Jakob Vestergaard, vâlcencele au turat motoarele pe final şi s-au apropiat la un gol, dar nu au mai avut timp pentru a reuşi măcar golul egalizator. S-a terminat 23-22 pentru Ferencvaros, care a acumulat primele două puncte în grupa a II-a principală din Liga Campionilor.

Oltchim rămâne cu zero puncte după prima etapă, la fel ca Zvezda Zvenigorod, care a fost învinsă de Krim Ljubliana pe teren propriu cu 29-24.

Cele mai bune marcatoare ale Oltchimului: Barbosa 7 goluri, Bulatovici 5, Jovanovici 4.

Cele mai bune marcatoare ale lui Ferencvaros: Pena 10 goluri, Tomori 6.

Programul Oltchimului de acum înainte:

Krim Mercator – Oltchim, duminică, 10 februarie

Oltchim – Zvezda Zvenigorod, sâmbătă, 16 februarie

Zvezda Zvenigorod – Oltchim, sâmbătă, 2 martie

Ferencvaros – Oltchim, sâmbătă, 9 martie

Oltchim – Krim Mecator, duminică, 17 martie

Din lotul Oltchimului nu a făcut parte Cristina Neagu, care s-a accidentat şi nu va mai prinde niciun meci pentru vâlcence în acest sezon al Ligii Campionilor. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite