La ce oră se va desfăşura meciul Halep-Ostapenko din semifinalele turneului de la Dubai

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhiva Adevărul / Simona Halep îşi va întâlni adversara (Jelena Ostapenko) în prima semifinală al zilei de vineri, de la ora 15.00.
Foto: Arhiva Adevărul / Simona Halep îşi va întâlni adversara (Jelena Ostapenko) în prima semifinală al zilei de vineri, de la ora 15.00.

Organizatorii turneului de tenis WTA 500 de la Dubai au anunţat programul semifinalelor, iar Simona Halep (România, 23 WTA) şi Jelena Ostapenko (Letonia, 25 WTA) se vor duela în primul meci al zilei de vineri, de la ora 15:00.

Scorul întâlnirilor directe dintre Halep şi Ostapenko este egal, 1-1. Jucătoarele concurează pentru un loc în finala de la Dubai, turneu dotat cu premii în valoare de 768.680 de dolari.

Simona Halep şi-a asigurat un cec de 37.500 de dolari prin victoria din sferturile de finală   împotriva lui Ons Jabeur (Tunisia, 10 WTA), iar dacă va trece şi de Jelena Ostapenko şi se califică în finală, valoarea recompensei financiare va creşte la 64.800 de dolari. Campioana turneului din Dubai va primi un premiu de 104.180 de dolari.

Înaintea duelului din teren a avut loc şi un duel al declaraţiilor în care Jelena Ostapenko a venit cu o afirmaţie provocatoare, spunând că Simona Halep nu i-a făcut faţă la Roland Garros în 2017. Declaraţia lui Ostapenko nu a rămas fără răspuns, Simona Halep replicând joi seară, la conferinţa de presă că: „Dacă îmi amintesc bine, ultimul meci a fost la Beijing, iar eu am câştigat! Nu pot spune că nu i-am făcut faţă. Cred că alte jucătoare lovesc mai puternic decât ea. Dar oricum, are un joc grozav”.

În a doua semifinală de la Dubai, cu începere de la ora 17:00, se vor duela Marketa Vondrousova (Cehia, 38 WTA) şi Veronika Kudermetova (Rusia, 31 WTA).Body

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite