Kyrgios, mereu fascinant: Ce a putut să facă după prima lui victorie la Australian Open VIDEO

Kyrgios, mereu fascinant: Ce a putut să facă după prima lui victorie la Australian Open VIDEO

Până să-şi înceapă parcursul în primul Grand Slam al anului, australianul de 26 de ani s-a remarcat ca fiind cel mai vocal susţinător al lui Novak Djokovici (34 de ani, 1 ATP) în scandalul care a făcut înconjurul lumii.

Nick Kyrgios (115 ATP) a arătat că ştie să facă diferenţierea între simpatiile şi antipatiile sale pentru un om şi o situaţie pe care o consideră nedreaptă.
 
În trecut, nu o dată, excentricul australian l-a atacat pe Djokovici, având păreri foarte diferite de liderul mondial. Acum însă, când a văzut cum e tratat Nole, într-o poveste pe care Kyrgios a considerat-o ilogică, australianul şi-a manifestat susţinerea pentru colegul său de circuit, în mod public. Şi nu o dată, ci în mod repetat!
 
Acum, când scandalul Djokovici s-a încheiat, Kyrgios s-a dedicat tenisului. Şi a bifat deja o victorie, în proba de simplu, şi alta, în cea de dublu. Şi, de fiecare dată, Nick a ieşit în evidenţă, în stilul său caracteristic!
 
După victoria din proba de simplu, în faţa lui Liam Broady (128 ATP), Kyrgios a dat o grămadă de autografe şi a făcut selfie-uri pe bandă, înainte de a părăsi arena. Şi, spre amuzamentul tuturor, a şi gustat puţin din berea pe care i-a oferit-o un fan!
 
VEZI CUM A BĂTUT KYRGIOS BERE, DUPĂ MECI
 
Kyrgios a făcut show şi înaintea probei de dublu. Când arbitrul i-a întrebat pe jucători, dacă au întrebări, înainte de a începe jocul, Nick a spus, în glumă: „Cine crezi că are cei mai mari bicepşi dintre noi?“.
 
La auzul întrebării, oficialul turneului a început să râdă în hohote, după cum se poate vedea mai jos:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările