Imagini teribile cu Halep: Cum s-a „rupt“ şi ce a spus înainte de a izbucni în lacrimi VIDEO

Imagini teribile cu Halep: Cum s-a „rupt“ şi ce a spus înainte de a izbucni în lacrimi VIDEO

Simona Halep (3 WTA) a avut până acum probleme lombare pe care le-a tot tratat. Din păcate, la Roma, a fost lovită de o altă accidentare, fără nicio legătură cu problemele ei anterioare.

Simona Halep a abandonat în timpul meciului cu Angelique Kerber (26 WTA) pe care l-a început excelent, în turul II, după cum „Adevărul“ a scris aici.
 
O partidă în care „Simo“ părea că va face legea pe teren s-a încheiat însă prematur, în actul secund, la scorul de 6-1, 3-3. Brusc, constănţeanca s-a ţinut de gamba piciorului stâng, acuzând dureri atât de mari, încât a fost nevoie să fie, practic, cărată în afara terenului de doi oameni!
 
Ajunsă pe margine şi consultată de fizioterapeutul turneului, Simona a fost întrebată ce s-a întâmplat. Nedumerită, Halep a apucat să zică atât: „Nu ştiu. N-am făcut nimic“.
 
Apoi, şocată şi ea de apariţia unei alte probleme medicale, care îî pune în pericol participarea la French Open (30 mai - 13 iunie), Halep a izbucnit în lacrimi! 
 
Spre lauda ei, Kerber a stat în permanenţă lângă Halep, a încercat să o încurajeze şi, la final, i-a cărat geanta, în timp ce Simona a părăsit terenul într-o maşinuţă, precum cele folosite de jucătorii de golf.
 
 
VEZI MOMENTUL ÎN CARE SIMONA HALEP S-A „RUPT“

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările