Halep la Wimbledon. Un mare tehnician dezaprobă deciziile Simonei: „Valsul antrenorilor îi afectează cariera“

Halep la Wimbledon. Un mare tehnician dezaprobă deciziile Simonei: „Valsul antrenorilor îi afectează cariera“

Simona Halep

Simona Halep şi-a schimbat staff-ul înainte de Wimbledon, iar obiceiul sportivei de a se debarasa foarte des de antrenori nu este văzut cu ochi buni de marii specialişti ai tenisului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sever Dron (70 de ani), fost jucător în echipa de Cupa Davis a României şi căpitan al echipei naţionale feminine de Fed Cup, susţine că deciziile Simonei Halep sunt o dovadă de imaturitate. 

"Aşa cum am mai spus şi în alte ocazii, nu cred că <<valsul>> antrenorilor a fost un lucru bun în cariera Simonei. Bineînţeles că fiecare dintre ei a adus un plus, dar cel mai bun antrenor este cel care crede în jucătorul lui şi merge cu el până în pânzele albe. Jucătorul are nevoie să se simtă încurajat şi înţeles în demersul lui, pe care, până la urmă, şi-l construieşte cu racheta în mână. Sper din toată inima ca Brică, aşa cum îl numim noi pe Daniel Dobre, să fie acest om", a spus Dron pentru ProSport. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările