Halep, şocată de ce se întâmplă în lume: Ce a spus despre pandemia care a paralizat planeta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep rămâne, deocamdată, cu cele 12 meciuri jucate în 2020
Simona Halep rămâne, deocamdată, cu cele 12 meciuri jucate în 2020

Simona Halep s-a autoizolat în complexul Stejarii de la marginea Bucureştiului şi de acolo urmăreşte, uimită, ce se întâmplă în lume.

Simona Halep îşi vede de antrenamente la Stejarii Country Club şi tocmai şi-a anunţat refacerea completă după o accidentare suferită la Dubai, ultimul turneu la care a participat în acest şi pe care l-a câştigat la 22 februarie.

Fostul lider mondial are condiţii fabuloase de pregătire la complexul rezidenţial de 52.000 de metri pătraţi în care trăieşte, după cum „Adevărul“ a arătat aici. Doar că, inclusiv „Simo“ e şocată de ce vede în lume. La fel ca noi toţi, nici ea nu poate înţelege cum un virus, ieşit pe finalul anului trecut din China, a ajuns să oprească viaţa normală în aproape toată planeta după trei luni, fără ca cineva să ia măsurile necesare pentru a preveni situaţia actuală.

Într-o declaraţie oferită pentru emisiunea „100% Garantat“, unde a participat şi în trecut, „Simo“ a vorbit despre pandemia de coronavirus.

Ce a spus Simona Halep?

*Eu m-am autoizolat complet, doat mă mai duc la părinţii mei pentru că mă ia dorul. Ca să putem evita ceva grav, asta e, acceptăm interdicţia, reacţionăm în modul corect. 

*Nu mi-am putut imagina vreodată aşa ceva, nici în cel mai negru vis nu mi-am imaginat să se oprească globul aşa deodată.

*Pentru mine e un şoc, sunt destul de tânără şi n-am prins multe greutăţi, dar aşa ceva e de domeniul fantasticului, să fie toată lumea închisă în casă pentru mine e ceva wow. Şi faptul că nu se mai călătoreşte, sunt anulate cursele de avion, totul e închis, e ceva incredibil.

CITEŞTE ŞI:

VIDEO Izolarea nu e la fel pentru toţi: Cum arată complexul unde s-a închis Simona Halep

VIDEO Halep anunţă o veste mare pentru fanii ei: Ce s-a întâmplat cât a stat acasă, departe de tenis

Halep câştigă de pe urma pandemiei: Simona a fost plasată de specialişti într-o companie selectă

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite