Halep şi-a aflat următoarea adversară: Simona va întâlni cea mai mare surpriză de la această ediţie de French Open

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anisimova

Simona Halep porneşte, din nou, cu prima şansă în duelul din sferturi, la fel cum s-a întâmplat şi în precedentele tururi, însă, de această dată, misiunea ei poate fi un pic mai complicată.

Simona Halep e cel mai bine clasată jucătoare rămasă în competiţie la French Open 2019 şi urmează să aibă un meci pentru semifinale cu cel mai slab clasată sportivă care a rămas în turneu!

Vorbim despre americanca de doar 17 ani, Amanda Anisimova (51 WTA), cea care a făcut furori la această ediţie de la Roland Garros. Aflată la doar a doua ei participare la French Open, puştoaica născută la New Jersey a atins deja cel mai bun rezultat înregistrat de ea la Paris prin această calificare în sferturi.

Această „explozie“ pentru Anisimova vine după ce a avut rezultate excelente şi în perioada junioratului, câştigând US Open 2017 şi jucând finala la French Open 2016.

Acest parcurs senzaţional reuşit de Amanda la French Open 2019 se datorează şi pregătirii excelente pe care a avut-o pe zgură în acest sezon. Ea a ajuns la Paris, având 11 partide disputate pe această suprafaţă dintre care 7 câştigate.

De altfel, înainte de French Open 2019, în luna aprilie, la Bogota (Columbia), Anisimova a cucerit primul ei titlu WTA chiar pe zgură. Chiar dacă după acest triumf a dezamăgit în turneele cu adevărat mari, ieşind în calificări, atât la Madrid, cât şi la Roma, americanca de 17 ani a început să lege, din nou, victoriile la Paris.

La French Open 2019, ea a trecut, pe rând, de următoarele jucătoare pentru a ajunge în sferturi:

*Turul I: Tan (265 WTA): 6-3, 6-1

*Turul II: Sabalenka (11 WTA): 6-4, 6-2

*Turul III: Begu (116 WTA): 7-6, 6-4

*Optimi: Bolsova Zadoinov (137 WTA): 6-3, 6-0

Halep şi Anisimova nu s-au întâlnit până acum în circuitul WTA, organizatorii urmând a anunţa, ulterior, ziua şi ora meciului.

13 locuri va urca Amanda Anisimova în următorul clasament WTA, până pe locul 38, datorită calificării până în sferturile de la French Open.  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite