Halep, postare încântătoare: Simona a revenit la antrenamente cu un mesaj viral VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

La 24 de zile după momentul dureros al accidentării, la Roma, în meciul cu Angelique Kerber, constănţeanca de 29 de ani şi-a reluat pregătirile cu racheta în mână.

Cu 23 de zile înainte de startul Wimbledon-ului (28 iunie - 11 iulie), fanii Simonei Halep (3 WTA) au motive de optimism. 

Pentru că, după o perioadă de incertitudine, au apărut primele semnale care ne dau speranţă că fosta ocupantă a locului 1 WTA va putea juca la All-England Club, unde e deţinătoarea trofeului.

Astăzi, „Simo“ a revenit pe terenul de tenis şi, cu acest prilej, a şi postat o filmare scurtă, însoţită de un mesaj care, între timp, s-a şi viralizat. Pe imagini se vede că Halep se mişcă destul de bine, semn că ruptura musculară de la gamba piciorului stâng s-a mai vindecat.

Ce a scris Simona Halep?

*Primele lovituri după trei săptămâni şi jumătate. Simt că ar fi trecut mult mai mult pentru că mi-a fost foarte dor să joc. Această perioadă a fost foarte bună pentru că, chiar dacă am o viaţă minunată, mi-am dat seama ce simt faţă de tenis şi cum mă simt, când nu pot juca. Iubesc acest sport şi acum înţeleg de ce timp de mulţi ani am trăit pentru tenis şi m-am bucurat atât de mult să fiu la cel mai înalt nivel. 

*Sigur că nu e uşor să ajungi acolo, e epuizant din punct de vedere mental şi emoţional. Acum realizez cât de puternică am fost. Când te accidentezi înainte de turneul preferat, la care ai jucat cel mai bun tenis şi la care ai concurat zece ani fără oprire, eşti tristă şi te întrebi: «De ce mi se întâmplă asta?». 

*După câteva săptămâni, am înţeles că asta se întâmplă pentru mine. Acum vreau să înfrunt orice provocare care îmi iese în cale. Nu ştiu dacă din punct de vedere fizic sunt pregătită, dar ştiu că sunt gata să înfrunt ce urmează. Vă mulţumesc pentru sprijinul oferit în toate momentele.

VEZI IMAGINILE POSTATE DE SIMONA HALEP

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite