Hagi, mândru: Fiica sa a primit o emisiune la un post TV din România VIDEO

Hagi, mândru: Fiica sa a primit o emisiune la un post TV din România VIDEO

Gheorghe Hagi

Dacă Ianis (22 de ani) a ajuns un fotbalist de echipa naţională, spre bucuria tatălui său, şi Kira (25 de ani) a reuşit să-şi facă o carieră, ca actriţă. Iar mai nou şi-a făcut debutul în mass-media.

Gheorghe Hagi (56 de ani) se poate mândri că are doi copii care şi-au găsit drumul în viaţă. Pentru că atât Ianis, cât şi Kira sunt deja pe picioarele lor şi au ajuns oameni apreciaţi în domeniile lor de activitate.
 
Dacă despre Ianis se ştie totul, fiind mult mai mediatizat, având în vedere că e fotbalist de echipa naţională, în schimb, Kira a avut o carieră mai discretă. Mai întâi, ca actriţă. Iar acum, potrivit gsp.ro, ea a primit o emisiune la Aleph News. Vineri, a şi fost difuzat primul episod din rubrica „Smart is the new cool“ (n.r. - E la modă să fii deştept“). 
 
În cadrul episodului „Herculane Project“ s-a văzut cum nişte tineri şi-au propus să reabiliteze clădirile istorice din staţiunea balneară Băile Herculane.
 
VEZI UN FRAGMENT DIN EMISIUNEA CU KIRA HAGI
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările