Gigi Becali i-a mai găsit o întrebuinţare lui Brandan. Vezi pe ce post crede patronul că s-ar descurca impecabil argentinianul!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gigi Becali a vorbit astăzi despre motivul pentru care vrea să scape de portughezul Geraldo Alves. Astfel, pe lângă salariul acestuia, patronul crede că nici numeric, Geraldo n-ar mai fi de folos pentru că are deja şase fundaşi centrali extraordinari.

Unul dintre aceştia este, incredibil, considerat Pablo Brandan, care a jucat un singur meci pe acest post de când e la Steaua.Dacă ar fi folosit în retur şi pe acest post, Brandan ar deveni de departe cel mai polivalent jucător din istoria Stelei.

"De ce să se supere Geraldo? Ce, am făcut ceva anormal cu el? Ştiu că Porumboiu îi dă mai mulţi bani ca mine. Ce să se supere? Şi dacă se supără, ce? Dacă îl convinge pe Geraldo, îl ia de mâine. Dacă nu, să fie sănătos Porumboiu.

Dacă se supără Geraldo, să fie sănătos. Am dat bani pe el, nu l-am furat, n-am păcălit pe nimeni, nu am făcut nimic ilegal sau anormal. Ce, am minţit cu ceva? Asta a fost discuţia cu Porumboiu.

Geraldo a întrebat dacă îi prelungim contractul şi eu i-am transmis că nu. Avem 5 fundaşi centrali plus Brandan, care poate să joace acolo. L-am văzut într-un meci acolo şi mi-a plăcut foarte mult. Eu zic că Brandan e cel mai bun fundaş central al nostru, avem 6 fundaşi centrali cu el. De ce să mai ţin un fundaş central care nu îmi foloseşte? Dacă mă pui să aleg între Iliev şi Geraldo, eu aleg Iliev. E mai determinat, mai puternic, o idee mai rapid, sare bine la cap.", a declarat Gigi Becali la gsptv.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite