Francezii preferă Euro 2020 la Budapesta: De ce şi-au anulat călătoriile în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Francezi

Bucureştiul va găzdui, diseară (ora 22.00, Pro TV), ultimul meci de la Euro 2020. Prilej pentru francezi să se vaite. Mai ales fanii lor, mulţi dintre ei anulându-şi deplasarea în România.

Francezii pare că au o problemă cu România! În 2018, când Simona Halep a triumfat la Roland Garros, „Charlie Hebdo“ a ironizat acest triumf, printr-o caricatură jignitoare.

Acum, când naţionala Franţei se află de vineri în România, pentru meciul din optimile Euro 2020, cu Elveţia, curg nemulţumirile „cocoşilor“. Dacă jucătorii şi stafful naţionalei s-au plâns ba de caniculă, ba de locaţia hotelului în care sunt cazaţi, în centrul Capitalei, supăraţi fiind din cauza aglomeraţiei de pe Calea Victoriei, suporterii au fost indignaţi, din motive financiare. Mai precis, din cauza faptului că preţurile biletelor de avion au explodat. Drept urmare, potrivit presei franceze, mulţi suporteri, pur şi simplu, şi-au anulat călătoria în România. Iar, diseară, Mbappe şi colegii săi vor avea cea mai mică galerie de când a început turneul final.

La primele trei partide ale francezilor, fanii veniţi de acasă au umplut tribunele. Au fost 2.500, la Munchen, în confruntarea cu Germania (1-0). Apoi, la Budapesta, la partidele cu Ungaria (1-1) şi cu Portugalia (2-2) au fost 6.000, respectiv 7.500 de francezi în tribunele „Puskás Aréna“. Diseară, pe „Arena Naţională“, sunt aşteptaţi, în jur de 1.500 de susţinători ai „Les bleus“. Iar asta, în condiţiile în care autorităţile sanitare au mărit capacitatea stadionului la 25% din cea maximă. Ceea ce înseamnă că aproximativ 27.000 de spectatori pot asista la meciul Franţa - Elveţia. La faza grupelor, „Arena Naţională“ putea primi maxim 13.000 de spectatori.

CITEŞTE ŞI:

Naţionala Franţei, prima reacţie după ce presa lor a ironizat Bucureştiul: „Aici e mai bine decât la Budapesta“

Francezilor le pute totul: Nemulţumiri pe bandă şi văicăreli. Ce au scris despre Bucureşti

Euro 2020, tabloul optimilor

 

*Amsterdam, 26 iunie: Ţara Galilor - Danemarca 0-4

*Londra, 26 iunie: Italia - Austria 2-1 (după prelungiri)

*Budapesta, 27 iunie: Olanda - Cehia 0-2

*Sevilla, 27 iunie: Belgia - Portugalia 1-0

*Copenhaga, 28 iunie, ora 19.00: Croaţia - Spania

*Bucureşti, 28 iunie, ora 22.00: Franţa - Elveţia

*Londra, 29 iunie, ora 19.00: Anglia - Germania

*Glasgow, 29 iunie, ora 22.00: Suedia - Ucraina

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite