Emma Răducanu: Învăţ meci de meci câte ceva

Emma Răducanu: Învăţ meci de meci câte ceva

Emma Răducanu

Emma Răducanu a trecut în două seturi de Ana Bogdan, 6-3, 6-4, în optimile de finală ale Transylvania Open şi a declarat că i-a plăcut să joace împotriva unei românce.

Emma Răducanu a vorbit după meciul cu Ana Bogdan în engleză pentru că, cum chiar ea declara, a fost obosită şi i-a fost mai uşor să folosească limba lui Shakespeare. ”A fost extraordinar să joc împotriva unei românce. Ana este o jucătoare grozavă, mă bucur că am câştigat. A fost un meci foarte greu, Ana e o adversară foarte bună, am reuşit cu greu să-mi găsesc jocul, ea şi-a arătat experienţa. Nu am o problemă cu presiunea, învăţ să mă obişnuiesc cu ea. Chiar îmi place de cele mai multe ori. Nu cred că sunt un produs finit a ceea ce pot fi, învăţ meci de meci câte ceva. Simona e unul dintre idolii mei, am urmărit-o aici la Cluj, e o experienţă deosebită să o văd jucând live. E incredibil de bună pe teren", a spus Emma Răducanu.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările