Edi Iordănescu şi-a stabilit deja primii paşi la echipa naţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Edward Iordănescu
Edward Iordănescu

Instalat de curând la cârma Naţionalei, Edward Iordănescu a precizat că va restrânge aria de selecţie a jucătorilor, procesul de alegere a acestora urmând să fie mai strict decât înainte.

Lotul lărgit pentru echipa naţională s-a restrâns, de la 58 de fotbalişti câţi avea în vedere Mirel Rădoi, ajungându-se acum la 47. Asta şi pentru că noul selecţioner nu vrea să schimbe jucătorii de la o acţiune a primei reprezentative la alta, pentru că nu vor apărea rezultatele. ”Nu îmi mai doresc jucători care să vină, să joace un meci şi după aia să ne gândim că poate nu avea ce căuta la lot, că poate l-am adus prea repede, prea uşor”, a declarat pentru Antena Sport, Edi Iordănescu.

Fostul tehnician de la FCSB a adăugat şi că Octavian Popescu are şanse mari să fie convocat pentru viitoarea acţiune a României: ”Este unul dintre tinerii care, în momentul de faţă, nu pot fi consideraţi certitudini la prima reprezentativă. Poate accelerăm un pic şi îi aducem. Nu există un jucător care să aibă uşa închisă pentru echipa naţională”.

Partide România în 2022 - Liga Naţiunilor

4 iunie: Muntenegru - România (21:45)

7 iunie: Bosnia - România (21:45)

11 iunie: România - Finlanda (21:45)

14 iunie: România - Muntenegru (21:45)

23 septembrie: Finlanda - România (21:45)

26 septembrie: România - Bosnia (21:45)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite