Djokovici nu spune dacă a încercat să fenteze „vama”, nu vorbeşte de condiţiile carantinei, tot ce poate transmite este că „Dumnezeu vede tot”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Novak Djokovici
Novak Djokovici

Familia lui Djokovici pare că şi-a făcut un discurs prin care doreşte martirizarea lui Nole, o poveste care ar putea prinde la populaţie în Balcani dar care are slabe şanse să influenţeze opinia publică din Australia.

Din nicio comunicare venită din partea familiei nu lipsesc cuvintele Dumnezeu sau Iisus Hristos. 

După ce tatăl lui Djokovici, Srdjan, a declarat că Iisus a fost răstignit pe cruce şi a reuşit să treacă peste toate şi la fel ca El şi Novak este răstignit, a venit rândul fratelui Djordje care a transmis, conform ESPN, ce ar fi spus tenismenul din carantină: „Dumnezeu vede totul! Binecuvântarea mea este de ordin spiritual, a lor este de natură materială”.

Dacă în Balcani acest tip de discurs pare să trezească patimi, în Australia sunt slabe şanse să aibă aceleaşi urmări. Conform detelor de la ultimul recensământ efectuat la Antipozi, peste 30% dintre australieni s-au declarat fără religie (atei, antiteisti etc), nivelul prezenţei la biserică sau la alte lăcaşe de cult fiind de doar aproximativ 17%.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite