Djokovici, imagini din Australia: Unde a fost filmat, când îşi va afla soarta şi de ce „tremură“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Djokovici

Liderul mondial a petrecut a doua zi, la Melbourne, în calitate de om liber, având posibilitatea de a-şi face singur programul. Problemele sale sunt însă departe de a fi încheiate.

Novak Djokovici (34 de ani, 1 ATP) a părăsit detenţia de la „Park Hotel“, temutul centru pentru refugiaţi despre care „Adevărul“ a scris aici.

Încă de luni, campionul de la Australian Open a efectuat o şedinţă de pregătire pe „Rod Laver Arena“, în cadrul complexului „Melbourne Park“. Unde a revenit şi astăzi, fiind filmat în timpul antrenamentului pe care l-a efectuat, după cum se poate vedea mai jos:

Potrivit presei din Australia, sunt şanse zero ca, astăzi, ministrul Imigrării, Alex Hawke, să ia o decizie privind expulzarea sârbului. Hawke, prin lege, are această posibilitate, de a expluza orice persoană care se află pe teritoriul Australiei, dacă va considera că această persoană reprezintă un risc pentru sănătate publică şi siguranţa ţării. 

Jurnaliştii australieni consideră că e chiar un semn rău pentru Novak faptul că suspansul se menţine în cazul său! Pentru că, foarte probabil, Guvernul pregăteşte un dosar „beton“ prin care, de această dată, eventuala expulzare a lui Nole să nu mai fie anulată de o instanţă.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite