Liga 1. Victorie în prelungiri pentru U Craiova 1948 în meciul cu Dinamo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dinamo FOTO Facebook

Dinamo a pierdut un nou meci pe teren propriu şi şansele de a scăpa de la retrogradare sunt din ce în ce mai mici. Formaţia antrenată de Duşan Uhrin rămâne pe poziţia a opta în play-out, la doar 2 puncte distanţă de ocupanta ultimului loc, Gaz Metan Mediaş.

Deşi gazdele au început meciul în forţă cu un gol marcat din secunda 35 a partidei prin Irobiso, formaţia din Ştefan cel Mare nu a reuşit să menţină rezultatul favorabil pe tabelă decât până la pauză. 

La revenirea de la vestiare, U Craiova 1948 a intrat mai bine în joc iar acest lucru s-a văzut şi pe tabelă după doar cinci minute când Huyghebaert a restabilit egalitatea. Dinamo a mai înscris o dată tot prin acelaşi Irobiso dar golul a fost anulat pe motiv de offside.

Gazdele au mai avut o ocazie importantă spre final de joc, dar în prelungiri oaspeţii au fost cei care au marcat decisiv prin Compagno. Craiova obţine o victorie importantă care o menţine pe locul 5 în clasamentul din play-out la doar un punct în spatele formaţiei UTA Arad. 

Vineri a mai avut loc un meci în play-out-ul Ligii 1, încheiat cu victoria Chindiei Târgovişte pe terenul celor de la Academica Clinceni, scor 3-0. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite