Dinamo şi-a găsit antrenor: Negoiţă s-a înţeles cu un tehnician şomer. Ce salariu i-a oferit şi ce obiectiv i-a fixat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionuţ Negoiţă
Ionuţ Negoiţă

La câteva ore după ce despărţirea de Florin Bratu a fost oficializată, formaţia din „Ştefan cel Mare“ a ajuns la o înţelegere verbală cu un alt fost atacant.

Dinamo e pe locul 10 în campionat, are un lot extrem de slab, însă visează, în continuare, la play-off! Acesta e obiectivul care i-a fost fixat celui care îl va înlocui pe Florin Bratu pe banca tehnică.

Patronul roş-albilor, Ionuţ Negoiţă s-a întâlnit, astăzi, cu Claudiu Niculescu şi, potrivit gsp.ro, părţile au ajuns la o înţelegere, fostul atacant urmând a fi prezentat, cel mai probabil, luni. Liber de contract după despărţirea de Voluntari, formaţie cu care a cucerit Cupa României şi Supercupa României, Claudiu Niculescu va încasa un salariu de 8.000 de euro pe lună, contractul său urmând a fi valabil până în 2020.

Niculescu

Se încearcă acum şi păstrarea directorului general, Ionel Dănciulescu, cel care a demisionat din funcţie înaintea partidei cu Poli Iaşi. Asta deoarece există o relaţie excelentă între Dănciuescu şi Niculescu, cei doi formând, mulţi ani, atacul roş-albilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite