Daniel Onoriu, despre medicii turci care l-au operat: „Şi-au dat seama că aveam probleme. Au ascuns asta ca să-mi ia banii”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Onoriu - arhiva foto
Daniel Onoriu - arhiva foto

Pilotul Daniel onoriu a stat 55 de zile în comă din cauza unei operaţii de micşorare a stomacului. Acum, Daniel nu va mai pilota niciodată.

Daniel Onoriu (44 de ani) a suferit o intervenţie de micşorare a stomacului. Ceea ce trebuia să fie o banală operaţie s-a transformat într-un coşmar soldat cu 55 de zile de comă şi peste 100 de zile de spitalizare. Acum se recuperează, dar nu va mai pilota niciodată. 

După luni de suferinţe, daniel a fost prezent într-o emisiune televizată unde a vorbit despre tot ceea ce i s-a întâmplat.

„Eu am avut 114 kilograme înainte de operaţie. Am avut prieteni care au avut şi 140-150. Au făcut operaţie ca să slăbească. M-au încurajat. Şi am făcut operaţia şi uite că din toţi oamenii pe care îi cunosc, tocmai mie mi s-a întâmplat să stau 55 de zile în comă şi peste 100 de zile internat în spital. Voiam eu, pentru mine, eu am fost sportiv, nu mă suportam gras, nu îmi plăcea de mine", spune Daniel Onoriu, citat de Click.

Operat la o clinică din Turcia, pilotul a suferit o hemoragie abdominală care i-a pus în pericol viaţa. 

„M-am lăsat de curse, aş fi vrut să mă reapuc anul ăsta, dar acuma nu mai pot. Fizic de abia pot să merg. Am fost de foarte multe ori în Turcia, spitalele sunt altfel decât la noi, dar uite că eu am avut ghinion. Cred că şi-au dat seama că aveam probleme şi au ascuns, ca să mă opereze, ca să îmi ia banii", spune Daniel. 

Soţia i-a fost alături la fiecare pas, iar procesul de recuperare prin care trece este unul anevoios, Daniel având nevoie de multă determinare pentru a îndeplini cerinţele medicilor. Este un pacient foarte ascultător şi respectă cu sfinţenie sfaturile kinetoterapeuţilor, arată Click.

Vă recomandăm şi: 

Daniel Onoriu a ieşit din comă: „Este doar intubat şi sedat, dar este mult mai OK”

Soţia lui Daniel Onoriu, noi informaţii despre starea pilotului: E foarte puţin conştient. Eu cred în continuare că sunt şanse să îşi revină

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite