Dan Petrescu şi-a pus toţi jucătorii lui Dinamo Moscova în cap

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Petrescu i-a exasperat pe ruşi cu comportamentul său vulcanic
Dan Petrescu i-a exasperat pe ruşi cu comportamentul său vulcanic

După remiza albă înregistrată în partida Dinamo Moscova – Volga Novgorod în ultima etapă a campionatului Rusiei, rezultat care a lăsat echipa lui Dan Petrescu în afara cupelor europene, jucătorii şi conducătorii grupării ruse l-au luat la ţintă pe antrenorul român, pe care îl consideră responsabil de acest eşec.

Vulcanicul Dan Petrescu, care a condus cu mână de fier pe Dinamo Moscova până înaintea ultimei etape din campionatul Rusiei, şi-a pus în cap proprii jucători. Aceştia îl acuză pe român că a pus presiune pe ei nejustificat când a susţinut că echipa are nevoie de întăriri pentru sezonul viitor, deşi actuala ediţie de campionat nu se încheiase.

„Declaraţiile pe care Dan Petrescu le-a făcut înaintea meciului ne-au afectat, au bulversat echipa. A fost frustrant pentru noi toţi să citim aşa ceva înaintea meciului decisiv”, a spus portarul Anton Shunin, citat de ziare.com.

Presa din Rusia speculează chiar că Dan Petrescu va fi dat afară de la Dinamo Moscova din cauza ratării obiectivului, însă românul va discuta cu oficialii moscoviţi rămânerea sa la cârma echipei din capitala Rusiei.

Dinamo Moscova şi Volga Novgorod au terminat la egalitate, scor 0-0, în ultima etapă a campionatului rus de fotbal. În urma acestui rezultat, trupa lui Petrescu a rămas în afara cupelor europene.

CITIŢI ŞI:

Dan Petrescu îşi ia adio de la Europa! Dinamo Moscova nu a reuşit să învingă o echipă din subsolul clasamentului

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite