Contra continuă războiul cu Pablo Cortacero în presa spaniolă! Ce caracterizare i-a făcut investitorului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pablo Cortacero
Pablo Cortacero

Cosmin Contra a povestit, în presa din Spania, detaliile despărţirii de clubul Dinamo. Tehnicianul de 44 de ani, care a plecat săptămâna trecută de la echipa din Ştefan cel Mare, spune că a fost ademenit cu un proiect ambiţios, dar că totul s-a dovedit a fi o mare minciună .

„Eram la Lisabona şi m-a sunat Pablo Cortacero, un băiat din Granada care a cumpărat Dinamo, şi mi-a prezentat un proiect promiţător. A spus că face investiţii pentru a crea un club mare, ca Madrid sau Barcelona, că va investi în club şi în Centrul de Copii şi Juniori. Mă încânta să revin în ţara mea, la clubul care m-a lansat în fotbalul european, şi să fac o echipă care câştigă trofee. Părea că va fi frumos, dar realitatea a fost că timp de patru luni Cortacero nu a băgat niciun ban în club. Am trăit din banii din drepturile TV, care au fost folosiţi pentru a plăti datoriile. Totul a fost distrus de lipsa banilor. Cortacero mereu găsea câte o scuză pentru care nu veneau banii“, a declarat Contra pentru Radio Marca, citat de digisport.ro.

Neplătit mai bine 100 de zile, mai precis din luna august, de când a fost numit antrenorul echipei, Cosmin Contra urmează să se judece cu fosta sa echipă pentru primirea salariilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite