Colţescu a ajuns, din nou, în presa internaţională: Ce s-a scris despre raportul UEFA

Colţescu a ajuns, din nou, în presa internaţională: Ce s-a scris despre raportul UEFA

Centralul craiovean a primit veşti bune astăzi, însă aşteaptă acum şi comunicarea oficială a unei decizii prin care să „dribleze“ orice fel de sancţiune, după meciul PSG - Istanbul Başakşehir, în care a fost acuzat de rasism.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sebastian Colţescu are motive de optimism, după cum „Adevărul“ a scris aici. Concret, raportul inspectorului UEFA, care a analizat cazul său, e unul favorabil pentru centralul de 43 de ani. Acest lucru va cântări greu, în decizia pe care forul de la Nyon e aşteptat acum să o publice.
 
Până va veni confirmarea oficială a faptului că Sebastian Colţescu a fost iertat, presa internaţională a mediatizat, din nou, acest caz.
 
Ce s-a scris?
 
*Fanatik (Turcia): UEFA, după ancheta sa asupra acuzaţiilor de rasism din meciul PSG - Başakşehir, a decis că nu a existat rasism în meci. Nu s-a aplicat nicio penalizare pentru al patrulea arbitru Sebastian Colţescu.
 
*Sport.es (Spania): UEFA a concluzionat că atitudinea asistentului român nu a fost considerată ”rasistă”. Utilizarea acelui cuvânt a fost făcută cu intenţia de a ajuta principalul arbitru să identifice un jucător din echipa turcă în cadrul conversaţiei prin cască dintre arbitrul de centru şi al patrulea arbitru. Forul înţelege că este o conduită necorespunzătoare pe care arbitrul român ar fi putut să o evite.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările