Cel mai bine plătit om din sportul românesc: Cum a ajuns Olăroiu la un salariu colosal în China

Cel mai bine plătit om din sportul românesc: Cum a ajuns Olăroiu la un salariu colosal în China

Cosmin Olăroiu (50 de ani) a plecat în 2007 din fotbalul românesc şi, cu excepţia unei reveniri de trei luni la Steaua, nu s-a mai uitat înapoi.

Ştiri pe aceeaşi temă

România e ţara unde, de cele mai multe ori, competenţa nu contează. Probabil, şi de aceea, Cosmin Olăroiu a ţinut să muncească în ultimii 12 ani afară, în Arabia Saudită, Qatar, Emirate şi China, acolo unde prin muncă a reuşit să-şi facă o cotă fabuloasă.
 
La un moment dat, Mirel Rădoi, fostul elev al lui Oli, actualmente selecţioner la naţionala de tineret, spunea că e speriat de ce înseamnă o carieră de antrenor, când se uită la cât munceşte Olăroiu. Iar acum, un alt apropiat al tehnicianului, Gabi Popescu, a povestit un episod incredibil pentru gsp.ro despre cât de dedicat e Oli, atunci când vine vorbă de muncă.
 
Ce a povestit Gabi Popescu?
 
*Eu n-am văzut un antrenor care să muncească atât de mult. De la 9 dimineaţă până la 11 seara vede numai fotbal. Prin 2010 sau 2011 era în România de Revelion. El antrena atunci la arabi, dar venise în România.
 
*La miezul nopţii, am ciocnit un păhărel, iar după cinci minute era pe laptop şi căuta fotbalişti! De la 8 seara la 11 ne-am uitat la meciuri. Ne-am oprit, am vorbit, am desfăcut şampania şi la 12.05 era, din nou, la laptop.
7
milioane de dolari pe an e salariul lui Cosmin Olăroiu la Jiangsu Sunning, echipă pe care a preluat-o în martie 2018.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările