Ce sumă au plătit dinamoviştii ca să-şi bată joc de Steaua şi câţi oameni au participat la organizarea celei mai tari farse din istoria fotbalului nostru

Ce sumă au plătit dinamoviştii ca să-şi bată joc de Steaua şi câţi oameni au participat la organizarea celei mai tari farse din istoria fotbalului nostru

Mesajul cu Doar Dinamo Bucureşti

Un grup de suporteri dinamovişti a oferit cea mai tare farsă din istoria fotbalului românesc, ridiculizând suflarea stelistă la meciul cu Manchester City.

Ştiri pe aceeaşi temă

Planul dinamoviştilor a fost diabolic şi în ciuda efectului extraordinar pe care l-a avut nici n-a costat vreo avere şi nici n-a fost pus la cale de o armată de oameni. Gigi Becali a fost păcălit de o aşa zisă firmă din Germania, care s-a oferit să facă gratis o coregrafie de excepţie pe tema "30 de ani de la Sevilla". Numai că, în locul acestui mesaj, tribuna a arătat "Doar Dinamo Bucureşti!". 

Conform, Digisport, coregrafia i-a costat pe "câini" 6.000 de euro, iar planul a fost derulat de 16 oameni. Câţiva dintre ei au stat la tribuna I şi în momentul desfăşurării coregrafiei au filmat totul, punând imediat imaginele pe reţelele sociale, astfel că până s-au dezmeticit steliştii deja imaginile  fuseseră săspândite în mediul virtual, ajungând ulterior în toate colţurile lumii.

Poza zilei de la Steaua - Manchester City. Ce făcea Adi Popa în timp ce Guardiola dădea indicaţii tactice

Care e oficialul stelist care ar trebuie să intre în pământ de ruşine pentru vorbele spuse la adresa lui Guardiola

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: