Capitala se pregăteşte de o nouă cursă nebună: Bucharest Urban Athletics bifează a doua ediţie în weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alergare

Bucharest Urban Athletics continuă povestea începută în 2018 şi aduce din nou probele spectaculoase care de obicei se desfăşoară pe stadion, pe tartan, direct în inima oraşului.

Bucharest Urban Athletics vă va face din nou să simţiţi cum ”vă iau foc picioarele”, cum ”zburaţi” deasupra asfaltului aşezat între Arcul de Triumf şi Piaţa Victoriei, cum vă creşte pulsul la cote ”alarmante”, pe 27 octombrie. Organizatorii evenimentului, Asociaţia Sport la Orice Vârstă şi People for Sport, propun în acest an patru curse, o milă (1.609 m), 3.000 m, 800 m şi Family & Kids Run.

Bucharest Urban Athletics continuă povestea începută în 2018 şi aduce din nou probele spectaculoase care de obicei se desfăşoară pe stadion, pe tartan, direct în inima oraşului. Probe care te fac să trăieşti o experienţă deosebită atât ca alergător cât şi ca spectator, care te fac să simţi ce înseamnă viteza dar şi rezistenţa în alergare, care te fac să-ţi canalizezi fiecare strop de energie din organism pentru un singur scop - să ajungi rapid la finiş.

Start: Arcul de Triumf (milă), Piaţeta Regelui (800 m), Muzeul Ţăranului Român (3.000 m)

Finiş: Piaţa Victoriei

Sport Expo: Alveola, Bulevardul Kiseleff

Program

Startul curselor va începe cu ora 09.00, cu proba de 3.000 de metri. De la 10.10, vor urma participanţii din cadrul probei de 800 de metri, iar de la 10.40, cei de la o milă. De la 12.15, vor pleca alergătorii de la Family & Kids Run, iar de la 12.30 va avea loc premierea. Predarea kitului se va face sâmbătă, pe 26 octombrie, între 12.00 şi 19.00, la Sport Expo (Alveola, Bulevardul Kiseleff), cei din afara Bucureştiului putând face asta şi duminică, între 08.00 şi 09.00, din acelaşi loc. Informaţii şi înscrieri, pe site-ul oficial: urbanathletics.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite