Bilete repuse în vânzare la Franţa - Elveţia: Cât costă să vezi ultimul meci Euro 2020, la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Paul Pogba (Franţa)
Paul Pogba (Franţa)

Magazinul virtual UEFA arată, astăzi, că mai sunt tichete disponibile la partida de luni de pe Arena Naţională (ora 22.00).

Bucureştiul se pregăteşte de ultima sărbătoare fotbalistică de la acest European. 

După cele trei partide din grupa C, din păcate, cu unele echipe insipide pentru suporterul neutru, luni, pe „Arena Naţională“ va juca Franţa. Adică, echipa care a câştigat Mondialul de acum trei ani, în faţa Croaţiei. Cu vedetele sale Kylian Mbappe, Karim Benzema sau Paul Pogba.

După ce Bucureştiul a mărit capacitatea stadionului, de la 13.000 la 27.000 pentru această întâlnire din faza optimilor, UEFA a pus biletele în vânzare în magazinul virtual Euro 2020. Şi, vineri dimineaţă, meciul apărea ca fiind „Sold out“ în sistem. 

Aşa cum „Adevărul“ a explicat aici însă, UEFA repune în vânzare biletele comandate, dar care nu sunt achitate la timp. Astfel, astăzi, în magazinul virtual au apărut tichete pentru partida de luni, de la Bucureşti, cu următoarele preţuri:

Preturi

Atenţie: aşa cum a subliniat şi site-ul frf.ro, după logarea pe platforma de ticketing, trebuie completat codul de acces „VACCINATED֧“, înainte de selectarea partidei de la Bucureşti. Fără acest cod, care trebuie să fie introdus în partea de sus a paginii, e posibil ca meciul Franţa - Elveţia să nu fie vizibil în magazinul virtual UEFA!

Euro 2020, tabloul optimilor

 

*Amsterdam, 26 iunie, ora 19.00: Ţara Galilor - Danemarca

*Londra, 26 iunie, ora 22.00: Italia - Austria

*Budapesta, 27 iunie, ora 19.00: Olanda - Cehia

*Sevilla, 27 iunie, ora 22.00: Belgia - Portugalia

*Copenhaga, 28 iunie, ora 19.00: Croaţia - Spania

*Bucureşti, 28 iunie, ora 22.00: Franţa - Elveţia

*Londra, 29 iunie, ora 19.00: Anglia - Germania

*Glasgow, 29 iunie, ora 22.00: Suedia - Ucraina

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite