Becali, luat peste picior de Şumudică: ce SMS a primit de la antrenorul celor de la Kayserispor la pauza meciului cu Lugano

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Şumudică
Marius Şumudică

La 24 de ore după ce patronul FCSB i-a transmis să nu vorbească despre vicecampioana României, Şumi l-a tachinat, din nou, pe latifundiarul din Pipera.

Aflat pe cai mari în Turcia, acolo unde Kayserispor e pe locul 5 după 14 etape, la egalitate de puncte cu granzii Beşiktaş şi Fenerbahce, Marius Şumudică şi-a făcut un obicei urât din a vorbi despre...FCSB.

Nu e primul antrenor român care, plecat din ţară, în loc să-şi vadă de munca lui, comentează întruna despre alte cluburi. Aşa a procedat şi Laurenţiu Reghecampf pe când era la Al-Hilal (Arabia Saudită), iar la FCSB ajunsese Mirel Rădoi.

Revenind la Şumudică, acesta a tot sperat să antreneze FCSB, deşi la nivel declarativ e cunoscut drept un duşman al roş-albaştrilor. Probabil, invidios că Nicolae Dică a fost numit pe banca bucureştenilor, Şumi a tot minimalizat rezultatele acestuia din actuala stagiune.

Comportamentul tehnicianului de la Kayserispor l-a enervat inclusiv pe Gigi Becali: „Lui Şumudică îi transmit aşa: «Gata, ai echipă, ce, eşti obsedat de Steaua?! Fii respectuos şi nu mai comenta de Steaua şi de jucătorii Stelei, gata!».

La o zi după această reacţie a patronului FCSB, acesta a fost luat peste picior de Şumudică.

Ce s-a întâmplat?

„La pauză meciului cu Lugano, Şumudică mi-a dat mesaj. A scris «No comment». Era 2-0 pentru Lugano. Eu i-am spus să nu-mi mai dea mesaje în timpul meciului. Suntem prieteni şi el îmi dă mesaje să ne tachinăm. Niciodată nu va antrena la Steaua. Nu va antrena pentru că s-a aruncat pe burtă de bucurie când era antrenor la Rapid“, a povestit Becali la Digi Sport.

Acesta a dezvăluit şi un dialog telefonic pe care l-a avut de curând cu Şumudică:

*Şumudică: Domne, eşti conştient...Fiţi sincer! Câte puncte aveam avans în campionat, dacă eram eu antrenor acum la FCSB?'

Becali: 15

Şumudică: A, deci recunoşti

Becali: Da, 15 avans avea CFR faţă de noi, dacă erai tu antrenor.

Şumudică: Hai, domne, mă iei la mişto?

În ciuda acestor episoade, patronul vicecampioanei a insistat că rămâne în relaţii bune cu Şumudică.

„El poate să mai vorbească, dar să fie într-o limită a respectului, să nu sară coarda. Fotbalul ăsta nu e război, mai râdem, mai glumim, mai dau eu o declaraţie că sunt supărat... Dar să păstrăm respectul şi bunul-simţ. Şi mie îmi place să mă mai tachinez cu unul, că şi aşa nu mai am cu cine, în fotbalul românesc. Mă tachinez cu Şumudică, ce să fac?“, a explicat Becali.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite