Balaci, tratat cu fundul de angajaţii FRF: cum a fost primit la „Casa Fotbalului“ şi de ce a rămas cu un gust amar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ilie Balaci
Ilie Balaci

Înainte de Hagi a fost Balaci, un fotbalist uriaş care a scris istorie cu Universitatea Craiova şi care a îmbrăcat de 65 de ori tricoul echipei naţionale. Din păcate, la federaţie lucrează acum oameni care nu ştiu cum arată „Minunea blondă“.

Într-o zi în care fotbalul românesc îl sărbătoreşte pe Gheorghe Hagi, cel care tocmai a împlinit 50 de ani, Dolce Sport l-a avut invitat în studio pe Ilie Balaci. Acesta a fost considerat de unii chiar un jucător mai talentat decât Hagi.

În ciuda renumelui său şi a faptului că e un personaj important pentru fotbalul românesc, Balaci a avut de curând parte de o supriză neplăcută, atunci când s-a dus la sediul Federaţiei Române de Fotbal.

„M-am întâlnit într-o zi cu Aurel Ţicleanu, la sediul FRF.  Eram cu el la masă şi au început să apară angajaţi de la federaţie. Pe el îl salutau toţi, dar pe mine nu mă băga nimeni în seamă. Apoi a venit o doamnă şi m-a salutat, iar imediat mi-am dat seama că face parte din echipa lui Mircea Sandu.

După aceea au continuat să apară alţi angajaţi şi tot pe Ţicleanu îl salutau. Mie îmi întorceau fundul şi plecau. Bunul simţ trebuia să-i facă să mă salute şi pe mine. M-a salutat chiar şi Zoltan Kovacs, care lucrează în FRF, dar nu m-au recunoscut românii mei. 

Vedeţi cine conduce fotbalul românesc? Oamenii care nu ştiu cine sunt. Aştia sunt oamenii care lucrează în FRF, care conduc fotbalul românesc. Mă deranjează că nu ştiu nimic despre fotbalul din România“, a povestit Balaci.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite