Au găsit-o într-o baltă de sânge! Campioana europeană la lupte a încercat să se sinucidă, la doar 21 de ani

Au găsit-o într-o baltă de sânge! Campioana europeană la lupte a încercat să se sinucidă, la doar 21 de ani

Biliana Dudova

Lumea sportului se află în stare de şoc după ce campioana europeană şi vicecampioana mondială la lupte, a încercat să se sinucidă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Biliana Dudova, una dintre cele mai talentate sportive din lupte, a fost găsită într-o baltă de sânge, în camera sa de hotel din Sofia. 

Sportiva din Bulgaria, în vârstă de 21 de ani, era cazată împreună cu o colegă, Cezan Belberova, care a ajuns prima la faţa locului şi a alertat imediat poliţia şi ambulanţa, marţi, în jurul orei 20:30. Biliana Dudova era într-o baltă de sânge, cu venele tăiate şi cu un cuţit lângă ea. Campioana europeană la lupte a fost transportat de urgenţă la spital şi medicii au transmis că acum este în afara oricărui pericol. Tentativa de suicid a fost confirmată atât de Ministerul de Interne din Bulgaria, cât şi de antrenorul sportivei.

Momentan, nu se cunoaşte motivul care a împinsă pe Dudova să recurgă la acest gest. Colegii au descris-o drept o persoană veselă şi pusă mereu pe glume. 


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: